پروتئین تراپی مو چیست و چگونه انجام می شود؟

پروتئین تراپی مو چیست

مو عضو مهمی از بدن انسان است که علاوه بر سلامتی، تاثیر زیادی در زیبایی او نیز دارد. این عضو زیبا به مرور زمان و بر اثر عوامل مختلف، ممکن است رطوبت خود را از دست داده و خشک شود. در نتیجه شادابی و سلامتی مو از بین می رود. یک روش جدید برای درمان خشک شدگی و بازیابی رطوبت مورد نیاز مو، پروتئین تراپی است. برای اینکه بدانید پروتئین تراپی مو چیست و چه مزایا و معایبی دارد، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

[moshavere title=”جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت پروتئین مو تماس بگیرید.”]

پروتئین تراپی مو چیست؟

کراتین نوعی پروتئین طبیعی است که بخش زیادی از مو را تشکیل می دهد. با افزایش سن و همچنین بر اثر آسیب های ناشی از رنگ کردن مو، آلودگی مو و عدم مراقبت صحیح از موها، این پروتئین طبیعی تحلیل رفته و درصد آن کاهش می یابد. اگرچه رژیم غذایی و میزان پروتئین مواد خوراکی تاثیر بسیار زیادی در سلامتی مو دارد، اما برای بهبود هرچه سریع تر مو باید با استفاده از محصولات پروتئینی، پروتئین از دست داده مو را به آن بازگرداند. به این روش که هم به صورت شیمیایی و هم به شکل خانگی انجام می شود، پروتئین تراپی می گویند. در این روش لایه کوتیکول مو (بیرونی ترین لایه ساقه مو) تقویت شده و موهای آسیب دیده، ترمیم خواهند شد. اما توجه داشته باشید که پروتئین تراپی روشی موقت برای جبران پروتئین های مورد نیاز مو است. عمر این روش بین 3 تا 12 ماه است و پس از آن، باید مجددا انجام شود.

علائم کمبود پروتئین مو

حال که متوجه شدید پروتئین تراپی مو چیست، لازم است بدانید که این روش فقط برای موهای آسیب دیده مناسب است و انجام آن بر روی موهای سالم به هیچ وجه توصیه نمی شود. یکی از نشانه های مویی که پروتئین خود را از دست داده و به پروتئین تراپی نیاز دارد، خشکی و شکنندگی آن است. البته این علامت به تنهایی نشانه کمبود پروتئین نیست! برای اطمینان از نیاز مو به پروتئین، تعدادی از ساقه های موی خود را بکشید. اگر موهایتان به سرعت به حالت اولیه خود برنگردد و حالت ارتجاعی خود را از دست داده باشد، یعنی دچار کمبود پروتئین است.

نشانه دیگر نیاز به پروتئین تراپی مو، خشکی و وز شدن موها است. این علامت که بیشتر در موهای دکلره شده دیده می شود، نشانه این است که رطوبت مو از بین رفته و موها آسیب پذیر شده اند. به همین دلیل برای جلوگیری از گره خودن موها و درمان موخوره، باید پروتئین تراپی انجام شود.

شکستگی و ریزش موها نیز علامت شایع دیگر کمبود پروتئین مو است؛ بخصوص اگر موها از وسط شکسته می شوند. البته توجه کنید که ریزش روزانه مو (تا 100 تار مو در روز) طبیعی بوده و نگران کننده نیست. همچنین اگر موهایتان حالت طبیعی خود را از دست داده و بیش از حد نرم و نازک شده است، باید به فکر تقویت آن با پروتئین تراپی باشید.

انواع پروتئین تراپی مو

برای اینکه دقیقا بدانید پروتئین تراپی مو چیست ، بهتر است با انواع آن قبل از خرید پروتئین مو آشنا شوید. پروتئین تراپی مرطوب کننده و پروتئین تراپی ترمیم کننده دو نوع پروتئین تراپی هستند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارد.

اگر موهایتان آسیب چندانی ندیده و فقط بر اثر رنگ و دکلره زیاد خشک شده، پروتئین تراپی مرطوب کننده برای شما مناسب است. پروتئین تراپی مرطوب کننده با مواد رقیق تری انجام می شود و هدف آن، تامین و حفظ رطوبت موهای شما است.

از طرفی پروتئین تراپی ترمیم کننده مناسب موهایی است که آسیب زیادی دیده و به جز رطوبت، به سایر مواد مغذی نیز نیاز دارد. بنابراین اگر قصد تقویت و ترمیم موهای خود را دارید، بهتر است هر دو هفته یک بار پروتئین تراپی ترمیم کننده را بر روی موهای خود انجام دهید و برای این کار از بهترین مارک پروتئین مو استفاده کنید.

مزایا و معایب پروتئین تراپی مو

همانطور که گفتیم، پروتئین تراپی مو با تقویت کولیکول ساقه های مو، به شادابی و سلامتی آن کمک می کند. در این روش، بافت های آسیب دیده مو کاملا ترمیم شده و شکنندگی و بیحالی موها، برطرف می شود. بهبود حالت ارتجاعی و جلوگیری از موخوره، از مزایای دیگر پروتئین تراپی مو است. این روش از آسیب های مو در آینده نیز پیشگیری می کند و باعث تقویت ریشه و رشد مجدد ساقه های مو می شود. با استفاده از پروتئین تراپی، سلول های مرده پوست سر از بین رفته و موها نرم و درخشان خواهد شد.

پروتئین تراپی مو اگرچه فواید زیادی دارد، اما انجام بیش از حد آن نیز خالی از عیب نیست و می تواند شما را به عوارض پروتئین تراپی دچار کند. اگر بی دلیل و بدون نیاز به پروتئین، موهای خود را پروتئین تراپی کنید، نتیجه معکوس دریافت کرده و موهایی خشک و شکننده خواهید داشت. به همین دلیل تاکید داریم که ابتدا از مشکل موهای خود مطمئن شوید. همچنین محصولات پروتئین تراپی مو اغلب شیمیایی بوده و باعث بروز واکنش های پوستی و تنفسی می شود. بنابراین اگر قصد پروتئین تراپی موهای خود را دارید، حتما این کار را در فضای باز یا سالنی با تهویه مناسب انجام دهید. اگر مبتلا به آسم و تنگی نفس هستید، بهتر است موهای خود را به روش های دیگری درمان کنید.

پروتئین تراپی مو

مراحل پروتئین تراپی مو

اگر قصد دارید بدانید پروتئین تراپی مو چیست و چگونه انجام می شود، می‌توانید با انجام دقیق مراحل زیر، موهای خود را پروتئین تراپی کنید. هرچند پیشنهاد می‌کنیم برای پروتئین تراپی مو به افراد متخصص و سالن هایی با تهویه مناسب مراجعه کنید.

1) شتستشوی مو

ابتدا موهای خود را به آرامی و با شامپوی مخصوص موهای آسیب دیده بشویید. بهتر است موها دو بار شسته شوند تا هر گونه آلودگی از روی آن برطرف شود. پس از شستشو، موها را با حوله خشک کنید. بهتر است موها کامل خشک نشوند و 20% رطوبت آن باقی بماند.

2) پروتئین تراپی

با استفاده از یک شانه نوک تیز، موهای خود را از پشت سر به چند بخش تقسیم کنید. دستورالعمل نوشته شده روی موارد پروتئین تراپی را با دقت مطالعه کرده و طبق آن، مواد را به کمک فرچه مو ترکیب نمایید. مواد ترکیب شده را 2 سری روی موهای تقسیم شده بمالید. دقت کنید که همه ساقه های مو به مواد آغشته شده باشد. در انتها به کمک شانه ای پهن، موها را شانه کنید. اگر حالت موهایتان فر است، بهتر است پس از شانه کردن موها را محکم به هم بفشارید تا شکل طبیعی خود را حفظ کند.

3) خشک کردن مو

با استفاده از گرمای متوسط سشوار و جریان هوای شدید، موهای پروتئین تراپی شده را خشک کنید. توصیه می کنیم به موهای خود دست نزنید و از کلاه های پلاستیکی مانند کلاه رنگ استفاده نکنید. بسته به طول و ضخامت تارهای مو، 20 تا 45 صبر کنید و اجازه دهید تا مواد به خوبی جذب مو شود.

4) شستشوی مجدد

پس از جذب مواد به موها، آن ها را با آب گرم بشویید. دقت کنید که حتما همه تارهای مو شسته شده و مواد از روی آن ها پاک شود. پیشنهاد می کنیم در این مرحله، از متعادل کننده های رطوبت مو استفاده کنید و موها را 2 دقیقه با مرطوب کننده ماساژ دهید. در نهایت موها را مجددا بشویید و با باد ملایم سشوار خشک کنید.

شست و شوی موها

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید