عوارض پروتئین تراپی مو یکی از آن مواردی است که افراد قبل از خرید پروتئین مو و انجام پروتئین تراپی به دنبال کسب اطلاعات درباره آن هستند. اگر موهایی خشک و شکننده دارید و قصد دارید با پروتئین تراپی سلامتی موهای خود را بازگردانید، با مطالعه این مقاله، می توانید از میزان عوارض پروتئین تراپی مو و راهکارهای جلوگیری از بروز این عوارض آگاه شوید.
[moshavere title=”جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت پروتئین مو تماس بگیرید.”]
پروتئین تراپی مو چیست و چه کاربردی دارد؟
پروتئین تراپی مو روشی برای درمان موهایی است که بر اثر رنگ کردن مکرر یا دلایلی دیگر، پروتئین خود را از دست داده و خشک و شکننده شده اند. در این روش با استفاده از محصولات طبیعی یا شیمیایی حاوی پروتئین، ساقه های مو تقویت شده و سلامتی و شادابی خود را بازخواهند یافت. پروتئین تراپی که معمولا هر 4 یا 6 هفته یک بار باید تکرار شود، برای مویی مناسب است که حالت ارتجاعی خود را از دست داده و نازک و ضعیف شده است. همچنین موهای زبر و چسبنده که مدام گره می خورند نیز با این روش درمان شده و صاف و درخشان خواهند شد.
حال که متوجه شدید پروتئین تراپی مو چیست، باید بدانید که عوارض پروتئین تراپی مو نسبت به سایر روش های درمانی بسیار کمتر است و روش بسیار سالم تری محسوب می شود. اما می توان همین مشکلات اندک را نیز با راهکارهایی ساده کاهش داد و یا از بروز آن ها به طور کامل جلوگیری کرد.
عوارض پروتئین تراپی مو و راهکارها
همه ما می دانیم که هیچ روش شیمیایی ای پیدا نمی شود که بدون عوارض باشد. اما در این میان باید درمانی را انتخاب کنیم که کمترین میزان عارضه و مشکلات جانبی را به دنبال دارد. عوارض پروتئین تراپی مو اغلب به استفاده بیش از حد از این روش مربوط می شود که با چند راهکار ساده می توان از آن ها جلوگیری کرد.
1) ضعیف شدن مو
عجیب است؛ اما پروتئین تراپی مو در صورت استفاده غیر ضروری می تواند نتیجه معکوس داشته باشد و به جای تقویت مو، آن را ضعیف کند. دلیل این مشکل تجمع پروتئین بر روی ساقه های مو است که موجب می شود مو گنجایش لازم برای جذب مواد مغذی را نداشته باشد و خشک و آسیب دیده شود.
راهکار
برای جلوگیری از این مشکل توصیه می کنیم ابتدا از کمبود پروتئین موهای خود مطمئن شده و سپس برای پروتئین تراپی اقدام کنید. همچنین باید فاصله زمانی بین هر دوره پروتئین تراپی مو را که آرایشگرتان توصیه می کند، رعایت نمایید.
2) خشکی و شکنندگی مو
اگر قبلا موهای خود را پروتئین تراپی کرده باشید، احتمالا می دانید که برای جذب عمیق تر مواد، از وسایل حرارتی استفاده می شود. این حرارت برای آزاد کردن فرمالدهید است که از ترکیبات اصلی مواد پروتئین تراپی مو به شمار می رود. اما در عین حال، استفاده مکرر از دمای بالای سشوار یا اتو مو، باعث از بین رفتن رطوبت ساقه مو و خشک شدن آن می گردد؛ در نتیجه مو نرمی خود را از دست داده و به راحتی می شکند.
راهکار
برای جلوگیری از این مشکل باید استفاده از اتو مو را به حداقل برسانید. هنگام استفاده از سشوار نیز آن را روی جریان ملایم تنظیم کنید. همچنین پس از هر بار شستشوی مو، از ماسک موی مرطوب کننده بدون نیاز به شستشو استفاده نمایید.
3) چرب شدن مو
یکی دیگر از عوارض پروتئین تراپی مو چرب شدن بیش از حد پوست سر و موهای شما است. پروتئین تراپی با پر کردن حفره های کوتیکول (لایه بیرونی مو)، ساقه مو را تقویت کرده و موجب ضخامت آن می شود. اما از طرف دیگر باعث می شود جذب چربی توسط مو کمتر شده و چربی های ترشح شده از پوست سر، روی لایه بیرونی مو باقی بماند. به همین دلیل موهای شما سریع تر از حالت عادی چرب شده و نیاز به شستشوی بیشتری خواهد داشت.
راهکار
برای اینکه شستن زیاد موها باعث کاهش ماندگاری مواد پروتئین تراپی نشود، می توانید پس از استحمام، از ماسک موهای طبیعی استفاده کنید.
4) حساسیت و آلرژی
یکی از شایع ترین عوارض پروتئین تراپی مو حساسیت های پوستی و آلرژی های تنفسی است. فرمالدهید ماده ای شیمیایی است که در برابر حرارت تبخیر شده و گازی سمی ایجاد می کند. همچنین در صورتی که مواد پروتئین تراپی با پوست دست تماس داشته باشد، باعث خارش بدن می شود.
راهکار
برای جلوگیری از بروز این حساسیت ها حتما از ماسک و دستکش استفاده کنید. اگر به هر دلیلی پوست دستتان با مواد تماس پیدا کرد و احساس سوزش کردید، سریعا دست خود را بشویید. توصیه می کنیم پروتئین تراپی مو را در فضای آزاد یا سالنی با تهویه مناسب انجام دهید.
[moshavere title=”جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت پروتئین مو تماس بگیرید.”]